mandag 8. september 2008

Gratulerer så mye med dagen Inger Lise :)

Nå er det kanskje noen tror at jeg sitter her og lager et helt blogginnlegg til ære for meg selv, men neida, da må du tro om igjen. For de som kjenner meg godt, vet at jeg nemlig ikke har børsdag i dag, men at min gode veninne og navnsøster Inger Lise Salvesen derimot har det.


Helene og jeg ønsker deg en fortreffeli børsdag Sølve. Kos deg på dagen din :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

åååå, bli nesten rørt t tåre her æ sitte. tenk å bli via ett heilt blogginlegg, i den o´ så fantastiske bloggen deres! tusen takk søte dere!!!:) stor klem fra inger lise (sølve)

Helene & Inger Lise sa...

Bare veldig hyggelig Sølve.. Håper du har hatt en flott dag, nå er det ikke så lenge til at det er et helt år til neste gang du har børsdag, så det er bare å nyde de siste timan ;)
Va det ikkje vakkert bilde, jeg hadde finna forresten? Hehe, leopard og sebra kostymer fra Cubus. Det var tider det ;)

Anonym sa...

hadde ein fantastisk dag!!! fikk ein fisk i gave faktisk, så nå har æ endeli fått mitt første kjæledyr, kampfisken Kenny, veldi lekker!:)
Lekkert e vel ikje heilt ordet for å beskrive bilde akkurat, men gode minne vekke d;)

Anne Berit sa...

Konge! Dåkke he faktisk lagt dåkke blogg, d va kjekt:) Så sleppe eg gå heilt opp i 2.etasje for å sjå koss dåkk he det;) hehe..

Johanne sa...

gratulere me blogg ja, tag-i-golv naboer.. :)
har bare ein liden kommentar: "vestlandshovedstaden" skrive dokk i infoen- men dokk vett at dette e Bergen og i k k j e Stavanger, sant? ;)